Intiaan, hop! (Vain nopeat elävät)

Hyvät intialaiset ystäväni Shirin ja Heramb Kulkarni ovat perustaneet matkatoimiston, Intia Matkat, jonka tarkoituksena on tarjota suomalaisille räätälöityjä matkapaketteja eri puolille Intiaa. Nyt  he tarjoavat ilmaisen 10 päivän Keralan-kierroksen kolmelle suomalaiselle matkailijalle, jotka olisivat halukkaita kertoa kokemastaan tuleville asiakkaille esim. blogin välityksellä. Tarjoukseen kuuluu majoitus ja paikallinen liikenne, lennot ja viisumin matkaan lähtijät ostavat itse. Matkalle lähdetään pian, jo 22.8. ja halukkaita pyydetään ottamaan Intia Matkoihin yhteyttä 7.8. mennessä.

Olisin itse innokas matkalle lähtijä, mutten pysty irrottautumaan näin lyhyellä varoitusajalla. Harmi. Kerala on Intian osavaltioista ehkä se trooppisin ja rentouttavin. Vaikka en ole siellä vielä käynyt, olen saanut paikasta hyvän vaikutelman erityisesti Suomessa asuvien keralalaisten ystävien kautta. Osavaltio tunnetaan edistyksellisestä politiikastaan, korkeasta lukutaitoprosentista ja melko hyvästä sukupuolten välisestä tasa-arvosta. Paikallinen kieli malayalam kuulostaa muuten hämmentävän paljon suomelta, olen kuunnellut sitä paljon ja pidän sen kotoisuudesta.

Intian etelä – ja pohjoisosien välillä on suuri mentaliteettiero. Olen saanut tutustua ihmisiin vähän joka puolelta maata, enkä yleensä pidä yleistyksistä kansojen luonteesta, mutta ainakin omalle kohdalleni on sattunut kiivaita, nopeita ja melankolisiakin pohjoisintialaisia ja rentoja, lempeitä ja sangviinisia eteläintialaisia.

Lisätietoja tarjouksesta saatte tästä linkistä:

www.intiamatkat.fi

Vain nopeat elävät!

PS: Jos joku lukijoistani innostuu hakemaan mukaan matkalle, niin olisi kivaa kuulla sinusta vaikka kommenteissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s