Etnopelleilyä

Työhakemuksia suuntaan ja toiseen. Otettiin Charlesin kanssa kuvia talomme takapihalla kahdestaan muutamiin taidehakemuksiin, kun ketään kutsumiamme kavereita ei huvittanut tulla fotosessioon. Pelleilyksi meni, mutta menköön. Varmaan ainakin naapureilla oli hauskaa.  Huomasin kyllä, että moni pamautti parvekkeen oven kiinni, kun alhaalta alkoi kuulua kiivasta väittelyä ja älämölöä.

Kuuden lipun tulostaminen kirjastossa maksoi yli 9 euroa. Minulla on nykyään musta-valkotulostin, jolla saa vain yhdenlaista jälkeä.

Mun piti esittää jotain käärmeenlumoajaa, ja hyvinhän se hämä-hämä-häkki sujui ala-asteen nokkahuilulla.

Vastavuoroisesti C. esitti kuollutta mun monikulttuurista kuolemaa käsittelevään prokkikseen, mutta ei tämä riitä. Hänen pitäisi pukeutua hautausurakoitsijaksi ja menisimme Kalevankankaan hautausmaalle kuvaamaan loput. Risti hänen rinnallaan on irlantilaista naisshamaania esittävä puolipakanallinen jutska.

Lopussa jo vähän hymyilytti, mutta täytyy myöntää: kumpikaan meistä ei ymmärrä valokuvauksesta höykäsen pöläystä, ja olisi parempi, jos joku muu ottaisi kuvamme. Mutta hakemukset tuli lähetettyä ja elämä jatkuu. Sivuhuomautuksena sanottakoon, ettei tämä edusta näkemystäni monikulttuurisuudesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s