Renaissance Concert, 22.2.2014, Tampere

Renaissance Concert photoRakkaat blogini lukijat: olette lämpimästi tervetulleita kuuntelemaan hyvää afrikkalaista musiikkia ja tanssimaan Tullikamarin Klubille ensi viikon lauantaina 22.2. klo 21 alkaen.

Konsertin aloittaa senegalilaisvetoinen Mama Africa-tanssiryhmä, jonka jälkeen esiintyy illan pääartisti, zimbabwelainen Hilton Marowa Gondwana-bändinsä kanssa. Gondwana on kuin suurperhe, jonka muusikot tulevat jopa yhdeksästä eri maasta ja kolmelta mantereelta. Laulussa Hiltonia avustavat Kazumi Tanaka, Dineo Bodibe, Sofy Vastamaa ja Daddy Ous. Illan päättää DJ L-JahGun Selector illan teemaan sopivilla levyjameilla. Liput ovat 6 e.

Aiemmin päivällä kokoontuu samassa paikassa klo 13 uusi perustettava AFCA ry (Africa and Finland Cultural Association) ensimmäiseen vuosikokoukseensa. AFCA ry:n tarkoitus on edistää afrikkalaisten ja suomalaisten kulttuurivaihtoa ja tukea maahanmuuttajia taide- ja kulttuurisaroille integraatiossa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy kaikille aiheesta kiinnostuneille, sillä yhdistys etsii uusia jäseniä.

Tampereella toimii jo monia afrikkalaisen tanssin, musiikin ja kulttuurivaihdon yhdistyksiä ja ryhmiä. Kuinka AFCA sitten erottautuu muista? Toimintamme keskiössä ovat ”uudemmat” kulttuurimuodot – emme opeta perinteistä tanssia tai rummutusta. Keskitymme modernimpaan musiikkiin ja sydäntämme lähellä ovat myös elokuvat, teatteri, kuvataiteet, muoti ja design. Pyrimme tuomaan yhteen afrikkalaisia maahanmuuttajia yli kulttuuri-, kieli-, kansallisten ja uskonnollisten rajojen. Yhdistyksemme piirissä toimii myös suomalaisia, muita eurooppalaisia ja aasialaisia kulttuureista kiinnostuneita ihmisiä. Tarkoituksenamme on järjestää keikkoja, konsertteja ja pienimuotoisia festivaaleja, tulevaisuudessa mahdollisesti myös keskustelutilaisuuksia, seminaareja ja taideworkshoppeja lapsille ja aikuisille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s